Παραλίες

Με πλήθος πανέμορφων παραλιών σε κάθε κατεύθυνση, η Μεσσηνία είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας για να απολαύσετε τον ήλιο και να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Παραλία Φάρος

Η παραλία Φάρος προσφέρει ένα συνδυασμό άμμου και βότσαλου ενώ διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση από το τοπικό Beach Bar. Η εγγύτητα της στις βίλλες την κάνει μια καλή επιλογή για ένα γρήγορο μπάνιο.

Τύπος: Οργανωμένη

Παραλία Βελίκας

Μια παρθένα παραλία μεγάλης έκτασης με χρυσαφένια άμμο και βαθιά μπλε νερά που βρίσκεται βόρεια του Πεταλιδίου. Οι αμμόλοφοι της παραλίας φιλοξενούν αρκετά δέντρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ανάμεσα στις βουτιές σας.

Τύπος: Ελεύθερη

Παραλία Μπούκας

Μια πανέμορφη παραλία με χρυσαφένια άμμο που εκτείνετε για περισσότερα από τρία χιλιόμετρα. Αυτή η παραλία αποτελεί πόλο έλξης για λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και περιλαμβάνει οργανωμένο τμήμα με ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση. Για μια πιο ήσυχη εμπειρία υπάρχει και μέρος της παραλίας που είναι ελεύθερο και σπανίως συγκεντρώνει πολύ κόσμο.

Τύπος: Οργανωμένη/Ελεύθερη

Παραλία Καλαμάκι

Σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το Πεταλίδι, η παραλία Καλαμάκι προσφέρει ένα υπέροχο συνδυασμό άμμου και βότσαλου. Τα ρηχά νερά πλησίον της ακτής και η διάθεση ξαπλώστρων, ομπρελών, φαγητών και σνακ από την τοπική καντίνα κάνουν αυτή τη παραλία μια καλή επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Τύπος: Οργανωμένη

Παραλία Χράνοι

Η παραλία Χράνοι βρίσκεται σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από το Πεταλίδι στον οικισμό Χράνοι. Η παραλία είναι ένας συνδυασμό από άμμο και βότσαλα ενώ πλαισιώνεται από βραχώδης σχηματισμούς σμιλευμένους από τα στοιχεία της φύσης στη βόρεια πλευρά της. Ξαπλώστρες και ομπρέλες διατίθενται στην τοπική καντίνα.

Τύπος: Οργανωμένη/Ελεύθερη

Παραλία Περούλια

Μια πανέμορφη παραλία πλησίον της Κορώνης με χρυσαφένια άμμο που περιβάλλεται από άπλετο πράσινο και ψηλά κυπαρρίσια που φτάνουν μια ανάσα από τη θάλασσα. Η παραλία διαθέτει οργανωμένα και ελεύθερα τμήματα καθώς και ένα γοητευτικό εστιατόριο ακριβώς πάνω από τη θάλασσα όπου μπορείτε να απολαύσετε Μεσογειακά πιάτα με απρόσκοπτη θέα στο πέλαγος.

Τύπος: Οργανωμένη/Ελεύθερη

Παραλία Λούτσας

Μια όμορφη παραλία με άμμο και βότσαλο στη Φοινικούντα που διαθέτει ένα απίστευτο μωσαϊκό από λεία μεγαλύτερα βότσαλα κάτω από το νερό. Διατίθενται ξαπλώστρες προς ενοικίαση αλλά υπάρχουν και σημεία της παραλίας που είναι ελεύθερα. Απολαύστε νόστιμα ελληνικά πιάτα μετά το μπάνιο σας σε μια από τις κοντινές παραδοσιακές ψαροταβέρνες.

Τύπος: Οργανωμένη/Ελεύθερη

Παραλία Ντιβάρι

Αυτή η όμορφη παραλία με χρυσαφένια άμμο βρίσκεται λίγο έξω από τη Γιάλοβα και βρέχεται από τον κόλπο του Ναβαρίνου. Εκτείνεται από το χωριό μέχρι τους πρόποδες του Παλαιοκάστρου και είναι γνωστή για τα δροσερά της νερά. Στη παραλία θα βρείτε δύο beach bar και ένα κατάστημα θαλάσσιων σπορ, ωστόσο υπάρχουν μεγάλα κομμάτια της παραλίας που είναι ελεύθερα.

Τύπος: Οργανωμένη/Ελεύθερη

Παραλία Βοϊδοκοιλιά

Κρυμμένη πίσω από μεγάλους αμμόλοφους στη δυτική ακτή της Μεσσηνίας θα βρείτε την εμβληματική παραλία Βοϊδοκοιλιά. Με σχήμα μισοφέγγαρου και ψιλή χρυσή άμμο η παραλία είναι γνωστή για τα καθαρά και ρηχά της νερά. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ξαπλώστρες προς ενοικίαση οπότε φροντίστε να φέρετε τον δικό σας εξοπλισμό. Επιλέξτε μια επίσκεψη νωρίς κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο.

Τύπος: Ελεύθερη